Pályázatok / Gércei Óvoda felújítása és korszerűsítése

Gércei Óvoda felújítása és korszerűsítéseGércei Óvoda felújítása és korszerűsítése

Gérce Község Önkormányzata által benyújtott projektjavaslat fő célja a gyermekjóléti alapellátásokhoz (óvoda valamint melegítő konyha felújítása) való hozzáférés javítását és a szolgáltatások minőségének fejlesztését szolgáló projekt megvalósítása, ezáltal a kisgyermeket nevelők munkavállalásának támogatása, a családok segítése.

A tervezett fejlesztés megvalósításával, a felújítással és átalakítással egy minden igényt kielégítő óvoda állna rendelkezésre, így az hosszú távon is fenntartható társadalmi hatásokat, lakossági igényeket indukál. A helyben való gyermekelhelyezéssel lehetővé válik a fiatal szülők – elsősorban a nők – munkaerőpiacra való visszatérése, integrációja. Ezek alapján a projekt eredménye hatással lesz a térségben élők életszínvonalának javítására, a lakosság jövedelmi és elégedettségi szintjének növelésére, így a hosszú távú társadalmi fenntarthatóság biztosított.

A kedvezményezett neve: Gérce Község Önkormányzata

A projekt címe: A gércei óvoda felújítása, korszerűsítése

Megvalósítás helyszíne: 9672 Gérce, Kossuth utca 88/C.

A beruházás megvalósításának ideje: 2017. június 4 – 2018. szeptember 29.

Beruházás összköltsége: 28 244 800 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 28 244 800 Ft

Támogatás mértéke: 100%

 

Beruházás rövid bemutatása:

A beruházás keretében sor kerül a meglévő épület átalakításra, felújítására (melegítő konyha fejlesztése), tornaszoba, orvosi szoba kialakítására, elkülönítő helyiség létesítésére, valamint felújítására. Az óvodai szolgáltatáshoz kapcsolódóan 1 db öltözőszekrény beszerzése is megvalósul.

A projekt során kialakításra kerül akadálymentes parkolóhely, az épület megközelítése is akadálymentes kialakítással kerül megoldásra. Rámpa segít a mozgásukban korlátozottaknak a megfelelő közlekedésben.

Az épületben a vizesblokk kialakítása is akadálymentes lesz, valamint a teljes épület használhatóságára az akadálymentes közlekedés biztosítása megvalósul.

 

További információ kérhető:

Kovács László, polgármester

+3695476002


« Vissza az előző oldalra!

Gérce Község Önkormányzata - Magyar